torstai 8. toukokuuta 2014

Viimeistä kertaa...

Mikään ei kestä ikuisesti. Nyt on tullut meidän aika hyvästellä kilpakentät ja SM-sarja Pegasos-joukkueena. Matka on ollut pitkä, sillä Pegasos on ollut kasassa jo yli 10 vuotta. Kokoonpano on kokenut suuria muutoksia, mutta paremmalla porukalla tätä ei voisi päättää. Perjantaina suuntaamme Vaajakoskelle TUL:n mestaruuskilpailuihin, jossa pääsemme viimeistä kertaa tällä joukkueella kokemaan sen upean tunnelman mitä tämä mieletön laji meille antaa. Pienenä jumpparina ei koskaan voinut uskoa, että joskus tulee se hetki jolloin on itse menossa kisamatolle, tietäen että tässä sitä ollaan: viimeistä kertaa.. Tämän kaiken loppuminen on meille nyt väistämätöntä. Jossain vaiheessa elämään on tultava muutakin. Meidän kohdalla se tarkoittaa muuttamista uusiin opiskelukaupunkeihin ja loukkaantumisia, joiden kanssa tällä tasolla urheilu ei pidemmän päälle ole enää mahdollista. Viikonloppuna siis astellaan kisamatolle viimeistä kertaa puku päällä ja aiotaan näyttää juuri se minkä eteen ollaan tehty paljon töitä ja vielä SUPER hyvällä fiiliksellä! Toivotaan kaikille hyviä suorituksia ja huikeaa kannustusta!;-) Blogin puolelle palaillaan varmasti vielä kerran kisojen jälkeen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:((:((:((:((Lopettaaks kaikki vai jatkaaks jotkut vielä voimistelua?:)

Unknown kirjoitti...

Neljä meistä lähtee opiskelemaan toiselle paikkakunnalle ja kolme jää vielä Kotkaan, joten mitään varmaa jatkopaikkaa ei kenelläkään tällä hetkellä ole. Varmasti joitakin meistä tullaan vielä matolla näkemään tulevaisuudessakin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi eii nytkö te sitten lopetatte :'( oon seurannut teitä 10-vuotiaista asti ja täytyy sanoa että ootte kyllä tehneet mahtavaa työtä, vaikka huikeaa menestystä ei ole aina tullutkaan. Ihailen teitä suuresti ja haluan ehdottomasti nähdä viimeisen kisasuorituksenne! <3

Unknown kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentista!:-)